Zöldkagyló étrend-kiegészítők

A glükozamint, kondroitin-szulfátot és egyéb értékes, ízületvédő hatóanyagokat tartalmazó zöldkagyló fogyasztásával hozzájárulhatunk ízületeink védelméhez. Az alábbiakban bemutatjuk Webáruházunk néhány népszerű zöldkagyló étrend-kiegészítőjét.

Zöldkagyló

1. Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula (150 db)

A magas glükozamin-, valamint kondroitin- és hialuronsav-hatóanyagtartalmú készítmény segítségére lehet azoknak, akik porckopással, illetve ízületi gyulladásokkal küzdenek. A természetes eredetű, zöldkagyló héjából kivont glükozamin a mesterségesen előállított glükozaminoknál könnyebben szívódik fel és könnyebben épül be a porcokba.

Milyen esetekben érdemes fogyasztani?

➡ Porckopás, porckorongsérv
➡ Sportsérülések, sportbetegségek
➡ Túlsúlyos egyéneknél, akik jelentősen megterhelik ízületeiket
➡ Megelőzés céljából
➡ Fizikai munkát végző egyéneknél
➡ Idős embereknél, akiknél már a mozgás problémát jelenthet

Sanct Bernhard Zöldkagyló kapszula (150 db)

2. BioCo Zöldkagyló Pure 500mg kapszula (90 db)

A „kagylók királynőjeként” emlegetett, Új-Zéland partvidékén élő taréjos zöldkagyló (Perna Canaliculus) természetes glükózaminoglikán (GAG) tartalma miatt vált népszerűvé. A glükózaminoglikán jelentős mennyiségben megtalálható egyes tengeri élőlényekben, azok közül is elsősorban a kagylókban. 

A termék gyártásasorán adalékanyag nem került felhasználásra. A készítmény kizárólag a színezékmentes kapszulába töltött zöldkagylót tartalmazza magas hatóanyag-mennyiségben, 500 mg/kapszula arányban.

A Zöldkagyló Pure összetevői elősegíthetik a porcok épségének megőrzését, és hozzájárulhatnak a normális porcképződéshez. Ízületi fájdalmak és reuma esetén javasolt a fogyasztása. Sportsérülések után hozzájárulhat a felépüléshez.

BioCo Zöldkagyló Pure 500 mg kapszula (90 db)

3. Innovita Zöldkagyló kivonat kapszula (60 db)

Az Innovita Zöldkagyló étrend-kiegészítője kapszulánként 400 mg zöldkagyló kivonatot tartalmaz, a csupán kétösszetevős készítmény fő hatóanyaga, a zöldkagyló kivonata mellett kizárólag zselatin kapszulahéjat tartalmaz.

Innovita Zöldkagyló kivonat kapszula (60 db)

4. Dr. Chen Zöldkagyló Kurkuma Forte kapszula (60 db)

Természetes glukozaminoglikánokat (GAG), zöldajkú kagyló koncentrátumot, kurkuma kivonatot és kondroitin-szulfátot tartalmazó készítmény kiegészítve csüdfű gyökér kivonattal az ízületek egészségének fenntartásához. A kondroitin-szulfát egy jó vízmegkötő képességű vegyület, mely a porcok sejtközötti állományában is megtalálható. A csüdfű gyökér támogatja az ízületek mozgékonyságát és rugalmasságát. 

Dr. Chen Zöldkagyló Kurkuma Forte kapszula (60 db)

Zöldkagyló termékek

Zöldkagyló Pure 500 mgkapszula 90 db (BioCo)

Zöldkagyló Pure 500 mg kapszula 90 db (BioCo)

A porcok épségért és a normális porcképzésért, sportsérülések utáni felépülésért.

Ár: 5190 Ft
Megnézem

Zöldkagyló kapszula170db Sanct Bernhard

Zöldkagyló kapszula 170db Sanct Bernhard

A magas glükozamin-tartalmú készítmény segítségül szolgálhat a porckopással és ízületi gyulladásokkal küzdők számára.

Ár: 6495 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!